LifeStar 8 Iunie 2014 14:45
Evan Rachel Wood a fost data in judecata pentru 30 milioane de dolari de o companie de productie care afirma ca a pierdut foarte multi bani dupa ce actrita americana a decis sa se retraga din distributia filmului "10 Things I Hate About Life" chiar in timpul filmarilor.

Actrita americana, in varsta de 26 de ani, care a anuntat saptamana trecuta ca s-a despartit de sotul ei, actorul Jamie Bell, traverseaza o perioada mai putin fasta atat in viata personala, cat si in cea profesionala, dupa ce producatorii filmului "10 Things I Hate About Life", o continuare a comediei din 1999 "10 Things I Hate About You", au decis sa o dea in judecata, acuzand-o ca nu a respectat termenii unui contract semnat anterior, informeaza contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

Compania 10 Things Film LLC afirma ca Evan Rachel Wood a acceptat un avans de 300.000 de dolari pentru a interpreta rolul principal in noua productie. "Apoi, se pare ca ea s-a razgandit chiar in timpul principalei sedinte foto a filmului si a refuzat sa mai joace acest rol, fara sa ofere nicio justificare legala si refuzand sa isi respecte obligatiile contractuale, renuntand pur si simplu la acest proiect", au declarat reprezentantii acestei companii.

Avocatii actritei americane au spus ca acest proces este "absurd" si ca producatorii filmului sunt aceia care au incalcat contractul initial, intrucat au ramas fara bani la mijlocul filmarilor.

"Procesul este absurd si reprezinta o tactica de intimidare din partea acestor producatori care au probleme financiare. Productia a fost anulata in februarie 2013, atunci cand producatorii au ramas fara bani. Chiar si dupa aceea, Evan a acceptat sa reia filmarile in noiembrie 2013, dupa ce producatorii isi vor fi rezolvat acele probleme financiare. Producatorii nu au reusit acest lucru si nici nu i-au platit lui Evan banii care i se cuveneau", a declarat agentul de presa al actritei americane.

Actrita si cantareata Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003. Ulterior, ea s-a remarcat in seriale precum "True Blood" si Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizata la premiile Emmy si Globul de Aur, dar si in filmul "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

Citeste si:
Turcia, data in judecata de OMV
Turcia, data in judecata de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.