LifeStar 8 Iunie 2014 14:30
Actorul american Tracy Morgan, star al serialului de comedie "30 Rock", a fost internat in stare critica la sectia de terapie intensiva dupa ce a suferit un accident de masina.

Actorul, in varsta de 45 de ani de ani, se afla alaturi de mai multe persoane intr-un autocar de lux, care a fost implicat intr-un accident in lant, informeaza bbc.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Sase automobile au fost implicate in acea coliziune in lant. O persoana a decedat, atunci cand autocarul de lux a fost tamponat si s-a rasturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, sambata dimineata, a precizat politia americana. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se afla in stare critica.

Tracy Morgan, cunoscut pentru rolurile interpretate in show-ul de comedie "Saturday Night Live" si in serialul "30 Rock", a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar Robert Wood Johnson din New Brunswick, New Jersey. Actorul se afla in stare critica, afirma NBC10.

Starul american a sustinut un spectacol de stand-up comedy intr-un cazinou din Delaware, vineri seara.

Actorul s-a alaturat in 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de sapte sezoane, inainte de a-si lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", in 2003.

Acel program a rezistat in grila televiziunilor american un singur sezon. In 2006, Tracy Morgan s-a alaturat distributiei serialului "30 Rock".

Actorul a devenit celebru gratie rolului Tracy Jordan din serialul "30 Rock", produs de NBC, in care a jucat alaturi de Tina Fey si Alec Baldwin, interpretand o versiune caricaturala a lui insusi, intr-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat in mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".

Pentru acest rol, Tracy Jordan a fost nominalizat in 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor in rol secundar dintr-un serial de comedie".

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.