LifeStar 4 Iunie 2014 18:06
Robert Downey Jr. se va inspira din propriile experiente de viata si mai ales din lupta sa contra dependentei de droguri si va produce un serial de televiziune despre o clinica de dezintoxicare din California.

Starul francizei "Iron Man" si sotia lui, Susan Downey, vor produce un serial dramatic pentru postul de televiziune americane Showtime, care va prezenta vietile pacientilor internati intr-o clinica de dezintoxicare din Venice Beach, California, in 1983, afirma site-ul Deadline.com.

Robert Downey Jr. a avut mari probleme cauzate de dependenta de droguri si de alcool in urma cu 20 de ani. In acea perioada, starul american a fost internat de multe ori in clinici de dezintoxicare, dar a ajuns si de cateva ori in arestul politiei si chiar la inchisoare.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si a primit doua nominalizari la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", in 1992, si pentru cel secundar din "Furtuna tropicala" in 2009. Starul american a impresionat publicul si criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Nascuti asasini", "The Outsider", "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte buna si noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele doua pelicule din seria "Sherlock Holmes" si filmul SF "Razbunatorii/ The Avengers".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.