LifeStar 3 Iunie 2014 17:09
Rihanna, aproape goala sub o rochie din zale fine, decorata cu cateva mii de cristale, a primit luni seara din partea elitei de profil newyorkeze titlul de legenda a modei, in semn de recunoastere pentru gusturile si indrazneala ei din domeniul vestimentar.

Inca de la sosirea ei pe covorul rosu de la CFDA Awards, o gala organizata de Council of Fashion Designers of America la Lincoln Center din New York, vedeta pop nu a dezamagit si a facut inca o data senzatie, fiind aclamata ca o regina de spectatori si fotografi, gratie tinutei ei provocatoare.

Cele 200.000 de cristale Swarovski incrustate pe furoul subtire marca Adam Selman, un creator de moda fidel garderobei artistei, disimulau cu greu sanii si fesele cantaretei.

Foarte influenta Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue, i-a inmanat trofeul Fashion Icon acestei cantarete in varsta de 26 de ani, originara din Insula Barbados. Diane von Furstenberg, presedinta CFDA, vorbind despre Rihanna, a declarat: "Este foarte «hot» (fierbinte)!".

Un alt laureat al serii, considerat un mic geniu al podiumurilor de defilare, Joseph Altuzarra, si-a confirmat statutul de star emergent al modei newyorkeze si a fost desemnat cel mai bun creator de moda pentru femei al anului.

Trofeul echivalent masculin a revenit echipei formate din Dao-Yi Chow si Maxwell Osbourne, designerii de la Public School, un brand urban in plina afirmare, care s-a remarcat deja cu colectiile sale "streetwear". Surorile Ashley si Mary-Kate Olson, pioniere ale stilului boho-chic, au fost recompensate cu premiul pentru cele mai bune creatoare de accesorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.