LifeStar 2 Iunie 2014 18:08
Rapperul american Chris Brown a fost eliberat dintr-o inchisoare din Los Angeles, duminica noapte, in jurul orei locale 24.00.

Muzicianul, in varsta de 25 de ani, fusese incarcerat in martie, dupa ce a incalcat normele in vigoare dintr-o clinica de tratare a dependentei in care se afla internat. Luna trecuta, un judecator a decis ca rapperul sa petreaca alte 131 de zile in inchisoare, dupa ce acesta a recunoscut ca a incalcat regimul de libertate conditionata.

Potrivit site-ului TMZ.com, citat de MEDIAFAX, Chris Brown a fost in cele din urma eliberat duminica, in jurul orei 24.00, dupa o detentie care a totalizat 108 zile.

Initial, justitia americana hotarase ca rapperul sa petreaca 365 de zile in inchisoare, dar i-a redus apoi pedeapsa, dupa ce muzicianul a petrecut 116 zile intr-o clinica de dezintoxicare si alte 59 de zile in inchisoare.

Chris Brown a fost arestat in octombrie 2013, dupa ce a agresat un barbat in Washington, obligandu-i astfel pe procurori sa prezinte cazul sau in fata unui judecator. Audierile pentru cazul din Washington au fost amanate pentru sfarsitul lunii iunie.

In 2012, Chris Brown a fost implicat intr-o altercatie cu rapperul Drake intr-un club din New York.

Potrivit site-ului RadarOnline, avocatii celor doi cantareti au ajuns duminica la o intelegere cu proprietarii acelui club newyorkez.

Potrivit presei ameircane, Chris Brown a fost diagnosticat cu tulburare bipolara, iar acest aspect pare sa fi cantarit destul de mult in decizia judecatorului care a hotarat sa il elibereze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.