LifeStar 2 Iunie 2014 16:07
Cantareata americana Melissa Etheridge s-a casatorit cu partenera ei de viata, Linda Wallem, in cadrul unei ceremonii care a avut loc sambata dupa-amiaza.

Potrivit tabloidului Us Weekly, nunta a fost organizata intr-o gradina spectaculoasa, unde aranjamentul floral a fost dominat de crini in nuante de rosu, alb si violet, conform MEDIAFAX.

Melissa Etheridge a purtat un costum gri, iar Linda Wallem, o rochie argintie. Printre invitati s-au aflat si cateva vedete, precum prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler, actrita Rosie O'Donnell si actrita Whitney Cummings.

Melissa Etheridge a anuntat in iunie 2013 ca se va casatori cu partenera ei de viata, Linda Wallem, dupa ce Curtea Suprema din Statele Unite a adoptat o hotarare care a deschis drumul catre legalizarea casatoriilor gay in California. Cantareata si partenera ei de viata au o relatie care a inceput in urma cu patru ani.

Melissa Etheridge, in varsta de 53 de ani, a anuntat in mod public ca este lesbiana in 1993 si a devenit una dintre cele mai importante activiste din industria de divertisment care militeaza pentru drepturile persoanelor gay.

Linda Wallem, in varsta de 53 de ani, este creatoarea si producatorul executiv al serialului de televiziune "Sora Jackie/ Nurse Jackie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.