LifeStar 1 Iunie 2014 15:11
Vitalii Sediuk, reporterul ucrainean specializat in farse care l-a atacat pe Brad Pitt la premiera filmului "Maleficent", a fost condamnat la 20 de zile de munca in folosul comunitatii si i-a fost interzis accesul la evenimentele mondene, informeaza hollywoodreporter.com.

Brad Pitt a fost "lovit" in fata cu pumnul de reporterul ucrainean specializat in farse Vitalii Sediuk, la premiera hollywoodiana de miercuri a filmului "Maleficent", in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, interpreteaza rolul principal.

Dupa acest incident, Vitalii Sediuk a fost condamnat la 20 de zile de munca in folosul societatii si 36 de luni de eliberare conditionata, dar trebuie sa plateasca si o amenda de 200 de dolari. De asemenea, reporterul ucrainean specializat in farse nu mai este bine-venit la evenimentele de la Hollywood, transmite MEDIAFAX.

Acesta trebuie sa stea la 457 de metri distanta de toate galele si evenimentele mondene. Totodata, jurnalistul nu are voie sa detina arme periculoase, sa hartuiasca persoane si trebuie sa se inscrie la cursuri de consiliere psihologica la care sa mearga o data pe saptamana, timp de 52 de saptamani. Ulterior, trebuie sa faca dovada ca a urmat aceste cursuri si a respectat condamnarea de a munci in folosul comunitatii.

Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, a solicitat un ordin de protectie de urgenta impotriva lui Vitalii Sediuk, dupa ce acesta a sarit gardurile de protectie si l-a atacat pe actor cu pumnul - gest care s-a dovedit in cele din urma a fi o farsa. Acesta trebuie sa respecte in continuare interdictiile impuse si nu are voie sa se apropie de zona in care a avut loc premiera filmului "Maleficent".

Avocatul lui Vitalii Sediuk a clarificat ce s-a intamplat la premiera filmului, spunand ca incidentul a fost inteles gresit, iar clientul sau nu a incercat sa il loveasca pe Brad Pitt, ci sa-l imbratiseze, dar cei din echipa de securitate a actorului au intervenit, iar ochelarii lui Brad Pitt au cazut.

"El mi-a spus ca n-a planuit sa faca o farsa (la premiera), dar apoi l-a vazut pe Brad Pitt si a decis sa o faca pe Angelina Jolie geloasa", a spus avocatul lui Sediuk.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Vitalii Sediuk a devenit celebru dupa ce a fost palmuit de Will Smith, in 2012, fiindca incercase sa il sarute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Barbati in negru 3". Will Smith avea sa declare ulterior reporterilor ca Sediuk a avut noroc ca nu "a incasat un pumn in figura".

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit in 2013, cand a reusit sa intre in zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy - desi nu avea acreditare -, a urcat pe scena in timpul discursului cantaretei Adele, castigatoare a premiului pentru "cea mai buna interpretare pop solo", a luat microfonul si a spus "Te iubesc, Adele".

Inainte de incidentul cu Brad Pitt, Vitalii Sediuk tocmai fusese eliberat de politia franceza, dupa alta farsa, de data aceasta la Festivalul de film de la Cannes (14 - 25 mai). Pe 17 mai, reporterul a incercat sa se ascunda sub rochia vaporoasa purtata de actrita America Ferrera pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes, insa actrita nu a depus plangere impotriva acestuia. Jurnalistul a fost insa concediat de la Ukrainian TV, postul de televiziune pentru care lucra.

Citeste si:
Costin Mincu, unul dintre patronii Colectiv, a primit o pedeapsă...
Costin Mincu, unul dintre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.