LifeStar 1 Iunie 2014 12:44
Actorul american George Clooney vrea sa urmeze o cariera in politica, dupa ce se va casatori cu iubita lui, avocata britanica Amal Alamuddin, informeaza contactmusic.com.

Despre George Clooney, care se va casatori cu avocata britanica in septembrie, dupa ce s-au logodit luna trecuta, au aparut zvonuri ca se pregateste sa participe la urmatoarele alegeri din Statele Unite ale Americii.

"El are ambitii mari si vrea sa intre in politica foarte repede. Vrea sa se implice in mai multe actiuni umanitare si spera se se alature campaniei democratilor pentru alegerile din 2016", a declarat o sursa pentru ziarul Daily Mirror, transmite MEDIAFAX.

Actorul si producatorul George Clooney, care a fost alaturi de presedintele Barack Obama inainte de alegerile din 2012 si a fost cofondator al organizatiei de ajutor umanitar "Not On Our Watch", alaturi de cativa prieteni, inclusiv Matt Damon si Brad Pitt, in urma cu sase ani, considera ca Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani, va contribui la cresterea sanselor sale de a-si asigura un rol in noul guvern.

"George se gandeste cum poate sa se implice mai mult. Acum ca o are pe Amal alaturi de el va avea mai multa credibilitate pentru a candida", a mai spus sursa citata.

Cu toate acestea, actorul a declarat in luna februarie ca ideea de administra si de a legifera i se pare "un cosmar".

George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian si iubita sa au fost vazuti impreuna la New York si in vacante petrecute in Tanzania si Seychelles.

George Clooney, in varsta de 53 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993. Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.