LifeStar 1 Iunie 2014 11:30
Billy Idol, Bob Dylan si Tori Amos revin in Romania, in luna iunie, pentru a-i incanta cu muzica lor pe fanii nerabdatori sa ii asculte in concerte, iar Asaf Avidan si Noora Noor vor fi prezenti la WonderDay, pentru a recrea o lume de basm si a le oferi romanilor sansa sa ii asculte live.

Cantareata Tori Amos revine la Bucuresti, unde a sustinut un concert in urma cu sapte ani, pentru un nou spectacol, care va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane. Evenimentul este inclus in turneul de promovare a noului album, "Unrepentant Geraldines", care va fi lansat in primavara acestui an.

De asemenea, legendarul artist Bob Dylan revine in Romania, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, pe 25 iunie. Acesta este al doilea concert pe care artistul il sustine in Romania si, totodata, primul lui spectacol pe scena Salii Palatului. Bob Dylan a concertat la Bucuresti in iunie 2010, in cadrul Never Ending Tour - sirul de reprezentatii neintrerupte ale cantaretului, inceput in iunie 1988, transmite MEDIAFAX.

Vedetele din supergrupul cubanez Buena Vista Social Club vor sustine la Sala Palatului din Bucuresti, pe 28 iunie, un concert care face parte din ultimul lor turneu mondial, in care vor spune "Adios!" fanilior din intreaga lume. Dupa mai bine de 16 ani petrecuti impreuna, sub conducerea liderului Jesus Aguaje Ramos, pornesc din nou in turneu neobositii protagonisti ai filmului si albumului "Buena Vista Social Club": incomparabila Omara Portuondo, chitaristul cu palarie de cowboy Eliades Ochoa, trompetistul Guajiro Mirabal si virtuozul instrumentului traditional cubanez laud - Barbarito Torres.

Acestia vor fi acompaniati pe scena de cei care le-au fost alaturi de-a lungul timpului, inclusiv dinamicul veteran Papi Oviedo, tanarul pianist Rolando Luna, contrabasistul Pedro Pablo si percutionistii Andres Coayo (congas), Filiberto Sanchez (timbales) si Alberto "La Noche" (bongos), trei trompetisti printre care specialistul notelor foarte inalte Luis Allemany si apreciatul interpret de son din Havana - Carlos Calunga. Turneul "Adios!" va traversa patru continente si se va incheia in toamna lui 2015 cu un spectacol de gala la Havana.

La randul sau, legenda rock Billy Idol revine in Romania si va concerta, pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol este o emblema de peste trei decenii si si-a creat o nisa muzicala unica. Si-a castigat respectul fanilor pentru ca a reusit, de la bun inceput, sa faca loc arogantei atitudini punk in pop-ul si rock-ul mainstream, cu piese ce s-au transformat in evergreenuri. La fel de energic ca intotdeauna, Billy Idol porneste din nou la drum, dand fanilor din mai multe generatii ocazia de a canta alaturi de el intr-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Il are alaturi de el pe partenerul sau, Steve Stevens (chitara).

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Luna iunie ii intampina pe fanii muzicii cu WonderDay, primul eveniment-concept din Romania, care va avea loc pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, si ii va aduce in fata publicului pe Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor, Tape Five si Aylin alaturi de The Lucky Charms. WonderDay isi propune sa recreeze o lume de basm, pornind de la cadrul natural impresionant oferit de domeniul Palatului Mogosoaia, care va fi transformat intr-un adevarat taram de basm prin decoruri speciale, instalatii luminoase inedite si personaje surprinzatoare ce vor prinde viata timp de o zi.

Lista concertelor lunii iunie in Bucuresti:
1 iunie
Lala Band - Arenele Romane (19.00)
2 iunie
Alina Manole - Teatrul Excelsior (19.30)
Mihai Margineanu - Cinema Patria (20.00)
4 iunie
Spectacolul "Slagarele Romaniei" - Sala Palatului (19.00)
Suie Paparude - Club Control (20.00)
5 iunie
Zoli Toth - Sala Radio (19.00)
Firma - Club Control (21.00)
6 iunie
Orchestra Nationala Radio, dirijor Cristian Mandeal - Sala Radio (19.00)
Metrock - Club Route 66 (21.00)
Amaro Del - Godot Cafe Teatru (22.00)
James Zabiela - Arenele Romane (22.00)
7 iunie
Sepultura, Moonspell si Arkona canta la Metalhead Meeting - Arenele Romane (17.00)
Doru Isaroiu & True Band - True Club (22.00)
11 iunie
Alexandru Tomescu - Turneul Stradivarius - Sala Radio (19.00)
Antonia si Alex Velea - Sala Palatului (19.30)
12 iunie
Marta Pereira Costa si Rodrigo Costa Félix (No Fado E Na Vida) - Sala Radio (19.00)
13 iunie
Orchestra Nationala Radio, dirijor David Crescenzi, si Corul Academic Radio, dirijor Dan Mihai Goia - Sala Radio (19.00)
Proconsul - Club Route 66 (21.00)
Phoenix - Club Republic (22.30)
18 iunie
Orchestra de Camera Radio, dirijor Gabriel Bebeselea, solist Richard Galliano - Sala Radio (19.00)
19 iunie
Tori Amos - Arenele Romane (19.00)
20 iunie
Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soare - Sala Radio (19.00)
Jethro Tull - Sala Palatului (20.00)
23 iunie
Big Band-ul Radio, dirijor Ionel Tudor - Sala Radio (19.00)
25 iunie
Ion Bogdan Stefanescu (flaut) si Horia Mihail (pian) - Sala Radio (19.00)
Bob Dylan - Sala Palatului (20.00)
27 iunie
Valentin Gheorghiu (pian) si Gabriel Croitoru (vioara) - Sala Radio (19.00)
28 iunie
Orquesta Buena Vista Social Club - Sala Palatului (20.00)
29 iunie
Billy Idol - Arenele Romane (20.00)
WonderDay, cu Asaf Avidan, Noora Noor, Tape Five, Delilah, Aylin Cadir & The Lucky Charms - domeniile Palatului Mogosoaia

Citeste si:
Bob Dylan și-a vândut toate drepturile de autor
Bob Dylan și-a vândut toate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.