LifeStar 1 Iunie 2014 10:31
Actrita Ginnifer Goodwin a nascut joi un baietel, acesta fiind primul copil al artistei, care este casatorita cu actorul Josh Dallas, informeaza people.com.

"Ginnifer Goodwin si Josh Dallas au devenit parintii unui baietel pe 29 mai", au declarat reprezentantii celor doi actori pentru revista People.

"Acesta este primul copil al cuplului. Mama si bebelusul sunt foarte bine", au adaugat acestia, potrivit MEDIAFAX.

Informatia privind sarcina actritei a fost facuta publica in noiembrie, la doar o luna dupa ce Ginnifer Goodwin si Josh Dallas au anuntat ca s-au logodit.

"Suntem atat de incantati... si abia asteptam sa sarbatorim cu prietenii si cu familia noastra, inclusiv cu cea de-a doua familie de la 'Once Upon a Time'", au spus la momentul respectiv cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale acestui serial de televiziune.

"Cred ca atunci cand te indragostesti este mereu o surpriza, nu?", declara Josh Dallas, pentru revista People, in urma cu un an.

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private, pe 12 aprilie, potrivit presei americane.

Actrita Ginnifer Goodwin, in varsta de 36 de ani, a debutat pe micul ecran in serialul "Lege si ordine/ Law & Order". Ulterior, actrita a jucat in filme precum "Zambet de Mona Lisa/ Mona Lisa smile", "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash/ Walk the Line" si "Un om singur/ A Single Man" si in seriale de televiziune ca "Dragoste mare/ Big love" si "Once Upon a Time".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.