LifeStar 28 Mai 2014 10:18
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, rockerul american Slash, va lansa pe 15 septembrie un nou album de studio, pe care il va promova prin intermediul unui turneu european.

Slash a inregistrat acest material discografic in colaborare cu Myles Kennedy si grupul The Conspirators. Discul se intituleaza "World on Fire", a fost produs de casa de discuri a celebrului chitarist, Dik Hayd International si va fi distribuit de casa Roadrunner Records in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina.

Coperta noului album semnat de Slash a fost realizata de artistul contemporan american Ron English.

"World on Fire" contine 17 piese si este cel de-al treilea album solo al rockerului Slash si al doilea al sau inregistrat in colaborare cu trupa sa din care fac parte Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe) si Todd Kerns (chitara bas).

Turneul european de promovare a acestui material discografic va debuta pe 10 noiembrie in Irlanda, va continua cu concerte programate in Franta, Elvetia, Italia, Austria, Polonia, Germania, Olanda, Belgia si se va incheia cu patru show-uri in Marea Britanie, ultimul dintre acestea fiind programat pe 4 decembrie.

Saul Hudson, nascut pe 23 iulie 1965, care evolueaza pe scena sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg in calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.

Dupa destramarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care il poarta adeseori pe scena in timpul concertelor sale, a cantat mai intai alaturi de trupa Snakepit si apoi a infiintat o noua formatie, impreuna cu fostii lui colegi Duff McKagan si Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vandut in patru milioane de exemplare si a castigat un premiu Grammy. Urmatorul album, "Libertad", a avut mai putin succes, iar colegii sai l-au concediat pe solistul Scott Weiland, in 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera in cadrul trupei.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.