LifeStar 27 Mai 2014 13:28
Actorul britanic Christopher Lee, starul francizelor "Stapanul inelelor" si "Star Wars", care va implini marti varsta de 92 de ani, va lansa saptamana viitoare un nou mini-album rock, intitulat "Metal Knight".

Starul britanic, renumit pentru pasiunea sa pentru muzica rock, a declarat: "Eu asociez heavy metal-ul cu fantezia, datorita mesajului extraordinar de puternic pe care il transmite aceasta muzica".

"Metal Knight" este un mini-album de studio care contine sapte piese. Doua dintre acestea reprezinta coveruri ale unor teme din musicalul "Man of La Mancha", inspirate de personajul Don Quijote.

Albumul include si un mixaj rock al piesei "My Way" si un cover al piesei "The Toreador March". Albumul "Metal Knight" poate fi deja descarcat in versiunea sa digitala de pe internet incepand de luni, 26 mai.

Actorul britanic are in spate o cariera de aproape opt decenii in cinematografie si a activat in industria de divertisment aproape intreaga sa viata, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce a luptat ca voluntar in Aviatia regala britanica in Al Doilea Razboi Mondial, Christopher Lee a debutat in actorie in 1947, dar a devenit celebru abia dupa ce a aparut in filmele horror produse compania Hammer Film Productions, interpretand cateva personaje intrate in legenda, precum Frankenstein, Mumia si, mai ales, Dracula.

A jucat in numeroase spectacole de teatru si si-a cimentat statutul de star in cinematografie cu roluri mai recente, precum cel al contelui Dooku din trilogia "Razboiul stelelor" si cel al vrajitorului malefic Saruman din franciza "Stapanul inelelor".

Actorul Christopher Lee a avut mai multe incursiuni in muzica rock in ultimii ani, inregistrand cateva colaborari cu trupele Manowar si Rhapsody of Fire, dar si doua albume cu colinde de Craciun, interpretate in stilul heavy metal.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.