LifeStar 26 Mai 2014 13:12
Un barbat inarmat cu un fierastrau a atacat si a ranit doua membre ale trupei de muzica pop japoneze AKB48, intrata in Cartea recordurilor drept cel mai mare grup muzical de fete din lume, la o intalnire cu fanii ce a avut loc in orasul Takizawa, in nord-estul Japoniei.

Membrele grupului dadeau mana cu fanii in timpul unei intalniri organizate duminica, iar un barbat le-a atacat cu un fierastrau de 50 de centimetri, potrivit presei din Japonia.

"Asemenea lucruri sunt inimaginabile. Sunt in stare de soc", a declarat un fan pentru televiziunea publica japoneza, citat de MEDIAFAX.

Cele doua victime ale agresiunii, Rina Kawaei, in varsta de 19 ani, si Anna Iriyama, in varsta de 18 ani, au primit tratament de urgenta pentru leziuni la nivelul mainilor si al fetei, iar starea lor este stabila. De asemenea, un membru din echipa de organizatori a evenimentului a fost taiat la mana.

Dupa atac, politia a arestat un tanar in varsta de 24 de ani pentru tentativa de omor.

Fanii au spus ca nu au existat controale ale bagajelor inainte de eveniment, iar presa a spus dupa atac ca este nevoie de masuri de securitate sporite pentru a preveni asemenea incidente.

Grupul AKB48, infiintat in 2005, este format din 64 de tinere cu varsta sub 20 de ani, alese prin votul fanilor din 237 de candidate, membrele formatiei cantand prin rotatie in patru trupe si grupuri afiliate, pe baza popularitatii lor in randul tinerilor din Japonia.

Denumirea "AKB" face referire la Akihabara, "templul" tehnologiei din Tokio, unde trupa are o sala de spectacole.

Urmatorul concert al trupei, ce urma sa aiba loc luni seara, a fost anulat, precum si celelalte intalniri cu fanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.