LifeStar 23 Mai 2014 16:07
Gwyneth Paltrow a lansat, joi, un club online dedicat cartilor de bucate, despre care discuta impreuna cu fanii, pe blogul ei de lifestyle.

Prima carte de bucate care va fi supusa discutiei, "Roberta's Cookbook", de Carlo Mirarchi, a devenit un volum clasic al gastronomiei inca de la publicarea in 2013, reunind intre copertele sale celebrele retete care au dus la succesul restaurantului "Roberta's", deschis in 2008 in Brooklyn.

"Ne-am gandit (Gwyneth Paltrow si fetita sa, n.r.) sa incepem folosind aceleasi criterii ca in cazul alegerii unui roman - sa fie ceva provocator, interesant si cu posibilitatea de a deveni un clasic. Si am dat peste «Roberta's Cookbook». Va invit sa gatiti impreuna cu noi si spuneti-ne ce ati invatat, ce anume ati schimbat si care va fi urmatoarea carte de bucate a clubului", a scris Gwyneth Paltrow pe blog.

Gwyneth Paltrow este, la randul sau, autoare de carti de bucate - in 2008, actrita a scris, impreuna cu maestrul bucatar Mario Batali, cartea "Spain, a Culinary Road Trip with Mario Batali", iar, in 2011, a lansat volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness and Notes From the Kitchen Table".

De asemenea, in 2013, Paltrow a publicat cartea de bucate "It's All Good: Delicious Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Paltrow, desemnata in 2013, de revista People, cea mai frumoasa femeie din lume, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viata.

In 1997, a inceput o relatie cu Ben Affleck, alaturi de care a ramas doi ani.

Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti si retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.