LifeStar 19 Mai 2014 17:55
Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a devenit strabunic la varsta de 70 de ani.

Mick Jagger a obtinut acest "statut" dupa ce Assisi Jackson, nepoata lui in varsta de 21 de ani, a nascut, weekendul, trecut o fetita.

Potrivit CBS News, bebelusul este primul copil al cuplului format de nepoata celebrului rocker si iubitul ei, Alex Key, in varsta de 25 de ani. Numele fetitei nu a fost deocamdata dezvaluit.

Mick Jagger, o legenda a muzicii rock, are sapte copii cu patru femei diferite si patru nepoti. Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger cu fosta lui sotie Bianca Jagger, este bunica in varsta de 42 de ani a bebelusului nascut weekendul trecut. Jade Jagger, fost model profesionist, urmeaza sa nasca si sa devina mama pentru a treia oara peste cateva saptamani.

"Femeile din familia noastra au pur si simplu tendinta de a avea copii de la varste fragede. E ceva care tine de genele noastre", a declarat Assisi Jackson pentru revista Hello, conform MEDIAFAX.

2014 a fost pana acum un an dificil pentru celebrul rocker britanic. Iubita sa, creatoarea de moda L'Wren Scott, s-a sinucis la varsta de 49 de ani, in luna martie. Cei doi aveau o relatie din anul 2001.

Tragedia l-a determinat pe solistul trupei The Rolling Stones sa reprogrameze concertele pe care grupul trebuia sa le sustina in Australia si Noua Zeelanda. Turneul mondial al trupei britanice, intitulat "14 On Fire", va fi reluat cu un concert la Oslo, pe 26 mai.

Mick Jagger a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame alaturi de colegii sai din trupa The Rolling Stones in 1989. Totodata, cantaretul a primit din partea reginei Marii Britanii, in anul 2003, titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.