LifeStar 19 Mai 2014 16:04
Actorul Sean Penn apare, alaturi de alte vedete de la Hollywood, in videoclipul "Run", realizat pentru single-ul "Part II (On the Run)", cantat in duet de Jay-Z si Beyonce.

Cuplul de cantareti, care va porni luna viitoare in turneul "On The Run Tour", a conceput videoclipul ca un trailer pentru un film fictiv, intitulat "Run", in care au aparitii speciale actorii Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Don Cheadle, Rashida Jones si sora acesteia, Kidada Jones, Blake Lively si Guillermo Diaz.

Sean Penn si Blake Lively, cunoscuta din serialul de succes "Gossip Girl: Intrigi la New York", au cele mai multe replici in videoclip, acestia oferind sfaturi lui Jay-Z si Beyonce, care trebuie sa joace rolurile a doi jefuitori de banci fugari, in timp ce melodia "Part II (On the Run)", extrasa de pe al 12-lea album de studio al lui Jay-Z, "Magna Carta... Holy Grail", se aude in fundal.

Sean Penn, in varsta de 53 de ani, are in spate o lunga cariera si a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", in 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, in 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciata de critici. El a castigat un al doilea premiu Oscar din cariera pentru interpretarea memorabila a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minoritatii homosexuale, din filmul "Milk - Pretul curajului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.