LifeStar 18 Mai 2014 15:30
Robin Wright a spus ca intentioneaza sa renunte la cariera de actrita si sa devina regizor de film, intrucat a avut parte de o experienta foarte placuta atunci cand a regizat un episod din serialul "House of Cards", in care interpreteaza unul dintre rolurile principale.

Actrita americana interpreteaza rolul Claire Underwood, sotia unui politician foarte abil, in acest serial produs de platforma online Netflix, iar producatorul executiv al show-ului, David Fincher, i-a permis sa regizeze cel de-al 10-lea episod din sezonul al doilea al serialului.

Robin Wright spune ca a prins "microbul regiei" si ca de acum inainte doreste sa se concentreze pe construirea unei cariere in spatele camerei de filmat.

"Am inteles intelepciunea care se ascunde in spatele celor 8 milioane de duble filmate, de care ai nevoie in cabina de montaj. Sunt in aceasta industrie de aproape 30 de ani si cred ca sufar putin de mania controlului", a declarat actrita americana pentru revista Town and Country.

"Stai acolo, pe platou, stiind cum ar trebui o scena sa fie turnata sau cunoscand indicatia ce ar trebui data unui actor, dar iti musti limba si nu spui nimic. Da, mi-ar placea sa stau in scaunul regizorului. Sincer, nu mai vreau sa fiu actrita", a adaugat Robin Wright.

Robin Wright s-a nascut in 1966, incepandu-si cariera la varsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane in filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, si de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actrite, jucand si in "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendentii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Razbunarea/ The Crossing Guard" (1995) si "Moll Flanders" (1996).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.