LifeStar 14 Mai 2014 18:30
Solistul trupei Aerosmith Steven Tyler, chitaristul Slash si Julian Lennon au inregistrat un album de coveruri dupa piese lansate de Sting si The Police.

Discul se va intitula "Set Them Free" si va include piese inregistrate si de alti muzicieni, precum Neal Schon si Arnel Pineda din trupa Journey, grupul Heart, Glenn Hughes si trupa En Vogue, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Incasarile ce vor fi aduse de aceasta compilatie vor fi donate pentru Rock Against Trafficking, o organizatie non-profit care militeaza pentru cresterea gradului de constientizare a populatiei din lumea intreaga in legatura cu sclavia din randul copiilor.

Potrivit presei internationale, multe dintre vedetele care au contribuit la acest album vor aparea si intr-un concert special ce va fi organizat in Marea Britanie in a doua jumatate a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.