LifeStar 14 Mai 2014 17:49
Lansarea lungmetrajului "Fantastic Beasts and Where to Find Them" a fost programata de studiourile Warner Bros. pentru data de 18 noiembrie 2016.

Filmele au fost anuntate in septembrie anul trecut, cand Kevin Tsujihara, CEO al Warner Bros., nu a spus prea multe lucruri despre acest proiect, declarand doar: "Speram sa construim o franciza".

Filmul, o poveste originala si debutul ca scenarist al autoarei J. K. Rowling, va cuprinde toata elementele de magie si misticismul familiar fanilor seriei "Harry Potter". Scriitoarea a descris povestea ei ca o "extensie a lumii vrajitorilor", care are loc cu 70 de ani inainte de povestea lui Harry Potter si este concentrata in jurul aventurilor lui Newt Scamander, autorul fictiv al volumului "Fantastic Beasts and Where to Find Them".

De asemenea, in afara de partea cinematografica, "Fantastic Beasts" se va extinde pe mai multe platforme, inclusiv jocuri video, produse de consum si proiecte digitale.

"Fantastic Beasts" este unul dintre cele doua volume mici scrise de Rowling, un manual de la scoala de magie Hogwarts. Al doilea volum este "Quidditch Through the Ages" si amandoua au fost publicate in martie 2001.

Cele sapte volume din seria "Harry Potter", care s-au vandut in circa 450 de milioane de copii pe plan mondial si au stat la baza realizarii a opt filme de succes, au fost puse in vanzare in format eBook in martie 2012, pe site-ul www.Pottermore.com, lansat de J. K. Rowling in 2011.

Seria "Harry Potter" este unul dintre cele mai mari succese editoriale. Adaptarea cinematografica a seriei a avut la fel de mare succes, cu incasari de peste 7 miliarde de dolari, informeaza MEDIAFAX.

In varsta de 48 de ani, J. K. Rowling, care inainte de a-si publica romanele din seria "Harry Potter" era o mama singura ce traia din ajutorul social, are o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodata, J.K. Rowling este considerata una dintre cele mai influente femei britanice.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 noiembrie 2021. Vreme...
Prognoza meteo pentru ziua de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.