LifeStar 14 Mai 2014 11:24
Personajele din serialele animate "Family Guy" si "Familia Simpson" isi vor uni fortele si vor aparea impreuna intr-un episod special care va avea o durata de o ora si va fi difuzat in luna septembrie.

In acest episod special produs de postul de televiziune Fox, intitulat "The Simpsons Guy", membrii familiei Griffin isi parasesc casa din Quahog pentru a calatori in Springfield, unde se imprietenesc mai intai cu Homer, iar apoi si cu ceilalti membri ai familiei Simpson.

Stewie Griffin isi descopera pasiunea pentru skateboard in timp ce se joaca cu Bart Simpson, iar rautacioasa Meg, a carei voce este asigurata de Mila Kunis, isi gaseste in mod neasteptat o prietena in persoana inteligentei Lisa Simpson.

In acelasi timp, Lois si Marge promit sa nu se mai ocupe de corvezile gospodaresti, iar Peter si Homer, desi la inceput s-au inteles foarte bine, sfarsesc prin a se bate.

Actorii ale caror voci apar in "Familia Simpson", precum Hank Azaria, Dan Castellenata, Yeardley Smith si Nancy Cartwright, vor aparea si in acest episod, ca si creatorul serialului "Family Guy", Seth MacFarlane, care asigura vocile personajelor Peter, Seth Green, Lacey Chabert.

Seth MacFarlane i-a introdus anterior pe Homer, Marge si alte cateva personaje din "The Simpsons" in serialul sau "Family Guy", inclusiv in "The Juice is Loose", un episod din 2009 in care Peter se imprieteneste cu un alt Simpson - celebrul O.J.

Dan Castellanata, care asigura vocea lui Homer Simpson, a rostit si el o replica intr-un episod din 2012 al show-ului "Family Guy", iar, la randul sau, Seth MacFarlane a aparut in "The Simpsons" in mai 2013.

Intre timp, Seth MacFarlane a finalizat filmarile de la cel de-al doilea proiect regizoral al sau, "A Million Ways to Die in the West", in care apare alaturi Neil Patrick Harris si Charlize Theron. Acest film va fi lansat pe 30 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.