LifeStar 13 Mai 2014 17:48
Cantaretul american Michael Jackson a fost onorat postum prin lansarea, luni, a unui post de radio prin satelit care ii este dedicat in intregime.

Michael Jackson Channel a fost lansat pe platforma postului de radio SiriusXm, luni, cu o zi inainte de aparitia pe piata a unui nou album postum al "regelui muzicii pop", intitulat "Xcape".

Fanii artistului american vor putea sa asculte hiturile lansate de-a lungul anilor de Michael Jackson, dar si o serie de inregistrari inedite, considerate "raritati", si piese de pe noul album al starului decedat in 2009, dintre care unele au fost reorchestrate de muzicieni celebri, precum Justin Timberlake si Mary J. Blige.

Postul de radio prin satelit Michael Jackson Channel va emite 24 de ore pe zi pentru o perioada de doua saptamani.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.