LifeStar 13 Mai 2014 17:09
Bruce Willis, devenit recent tata pentru a cincea oara, intentioneaza sa renunte la actorie pentru a avea grija de cele doua fetite ale sale pe care le are cu actrita Emma Heming, potrivit contactmusic.com.

Emma Heming, care este casatorita cu Bruce Willis din 2009, a nascut pe 5 mai al doilea copil al cuplului, Evelyn Penn, si a declarat recent intr-un interviu ca sotul ei este un parinte implicat, care a ajutat-o cu cresterea fetitei lor in varsta de doi ani, Mabel, in timp ce era insarcinata.

"Din fericire, Bruce a hotarat sa ia o pauza (de la filmari, n.r.) si sa ma ajute cu Mabel in timpul sarcinii. Este un tata foarte implicat - si, in secret, cred ca isi doreste sa fie un parinte care sa stea acasa. (...) Sunt atat de recunoscatoare ca fetitele noastre au un tata atat de dedicat. Este un barbat de casa si adora sa fie tata", a spus Emma Heming intr-un interviu pentru revista Hello!.

Bruce Willis, care, in mai, a devenit tata pentru a cincea oara, mai are trei fiice cu actrita Demi Moore, cu care a fost casatorit intre anii 1987 si 2000: Rumer, in varsta de 25 de ani, Scout, in varsta de 22 de ani, si Tallulah, in varsta de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.