LifeStar 12 Mai 2014 19:13
Concertul pe care trupa belgiana Hooverphonic trebuia sa il sustina pe 19 mai, la Cluj-Napoca, a fost anulat, informeaza organizatorii Photo Romania Festival, eveniment in timpul caruia trebuia sa aiba loc show-ul.

Posesorii de bilete sunt asteptati sa le returneze in perioada 13 mai - 13 iunie. Persoanele care si-au cumparat bilete online, prin biletmaster.ro, sunt rugate sa retrimita confirmarea comenzii la info@biletmaster.ro. Persoanele care si-au cumparat bilete de la punctele de vanzare fizice din Cluj-Napoca sunt asteptate la Polus Center, intrarea 3, zilnic intre orele 16.00 si 20.000, pentru a obtine contravaloarea acestora, scrie MEDIAFAX.

Muzica formatiei Hooverphonic refuza oricare incadrare. Trupa si-a extins repede stilul spre punctul in care nu mai poate fi inclusa in niciun gen muzical. De la trip hop-ul de pe albumul de debut, "New Stereophonic Sound Spectacular" (1996), la fusion-ul electro de pe "Blue Wonder Power Mil" (1998) si la aranjamentele acustice de pe "The Magnificent Tree" (2000), sound-ul trupei este intr-o continua evolutie. Hituri precum "Eden", "Mad About You", "2 Wicky", "Vinegar and Salt" si coverul dupa "Shake The Disease" al celor de la Depeche Mode au fost difuzate intens la posturile de radio si televiziunile muzicale romanesti. Combinatia aranjamentelor la chitara cu elemente new-wave si synth-pop restructurate cu ajutorul calculatorului au drept rezultat single-uri de o frumusete seducatoare, ce dau dependenta.

Creat in 2010, Photo Romania Festival a adus fotografia in prim planul vietii culturale romanesti, reusind in doar patru ani sa inscrie Cluj-Napoca intr-o retea mondiala de festivaluri de fotografie de inalta tinuta. Pe langa evenimentele complexe dedicate fotografiei, in cadrul Photo Romania Festival a fost inaugurat primul muzeu al fotografiei din tara, care, in urma unei stranse colaborari cu Primaria Cluj-Napoca si Muzeul de Istorie al Transilvaniei, va avea propriul sediu incepand cu 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.