LifeStar 12 Mai 2014 11:33
Conform datelor furnizate de boxofficemojo.com comedia "Vecini de cosmar/ Bad Neighbors", cu Seth Rogen si Zac Efron in rolurile principale, a intrat direct pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 51 milioane de dolari.

Viata unui tip cat se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care doreste doar sa aiba parte de liniste in propriul camin, alaturi de sotie si de bebelusul lor, este data peste cap atunci cand, in casa de vizavi, se muta sediul unei fratii ai carei membri sunt scapati de sub control si nu se dau inapoi de la nicio distractie si farsa. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii fratiei (Zac Efron), care se crede un mascul alfa caruia i se permite orice, ii va cauza probleme vecinului pasnic, care nu stie cum sa ia atitudine pentru a-si proteja intimitatea.

Filmul "Uimitorul Om-Paianjen 2/ The Amazing Spider Man 2", de Marc Webb, a pierdut pozitia de lider si ocupa locul al doilea, cu incasari de 37 de milioane de dolari. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decat sa sara de pe un zgarie-nori pe altul, sa fie considerat un erou si sa aiba o iubita ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un pret: Spider-Man e singurul care isi poate proteja concetatenii si New York-ul de indivizii periculosi care ameninta orasul. De data aceasta, are de infruntat un adversar mult mai puternic decat el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odata cu reaparitia vechiului sau prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter isi da seama ca toti dusmanii sai au un punct in comun: laboratoarele OsCorp.

Locul al treilea in box office-ul nord-american este ocupat de comedia "Cealalta femeie/ The Other Woman", regizata de Nick Cassavetes, cu incasari de 9,2 milioane de dolari. Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra barbatului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.

Drama "Heaven is for Real", de Randall Wallace, cu Greg Kinnear in rolul principal, cu incasari de 7 milioane de dolari de vineri pana duminica, pierde o pozitie si se situeaza pe locul al patrulea in clasament. Todd si Sonja Burpo formeaza un cuplu al carui fiu, Colton, sustine ca a fost in rai in timp ce era pe punctul de a muri. El povesteste despre lucruri care s-au intamplat inainte de nasterea sa, pe care nu ar fi putut sa le cunoasca. Todd si familia sa se vad nevoiti sa se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment miraculos.

Citeste si:
Unul dintre liderii Hamas, ucis în Beirut într-un atac atribuit...
Unul dintre liderii Hamas,...

Thrillerul SF "Capitanul America: Razboinicul iernii", de Joss Whedon, Anthony Russo si Joe Russo, se situeaza pe locul al cincilea, cu incasari de 5,6 milioane de dolari. Dupa evenimentele din cel mai recent film al francizei "Razbunatorii" (2012), Steve Rogers (Chris Evans) traieste in Washington, incercand sa-si afle locul in lumea moderna, dupa ce a petrecut cateva decenii inghetat in zapezile Arcticii. Dar, dupa ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeste implicat intr-un mister ce ar putea pune in pericol intreaga lume. Alaturi de Vaduva Neagra (Scarlett Johansson), eroul incearca sa afle adevarul pana nu este prea tarziu, ceea ce il va arunca in lupta impotriva unui adversar redutabil si in acelasi timp familiar, Razboinicul iernii, interpretat de actorul de origine romana Sebastian Stan.

Citeste si:
Poftă de comedie: avanpremiera „Bucătarii”
Poftă de comedie:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.