LifeStar 11 Mai 2014 10:10
Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, s-au situat pe locul al 12-lea in finala care a avut loc sambata seara, la B&W Hallerna din Copenhaga,

Eurovision Song Contest 2014 s-a desfasurat in Copenhaga dupa ce editia de anul trecut a concursului a fost castigata de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Astfel, editia din 2015 a concursului Eurovision se va desfasura in Austria, dupa ce Conchita Wurst a castigat competitia din acest an, cu piesa "Rise like a Phoenix", care a obtinut un total de 290 de puncte.

"Aceasta seara le este dedicata tuturor celor care cred intr-un viitor cu pace si libertate. Suntem uniti si suntem de neoprit", a declarat Conchita Wurst, citata de MEDIAFAX.

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), au concurat in finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusa de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Reprezentantii Romaniei au obtinut un total de 72 de puncte. Cele mai multe puncte au fost acordate Romaniei de Moldova - 12, Spania, Austria, Israel si Malta - cate 8.

La randul sau, Romania a acordat 12 puncte Suediei, 10 puncte - Ungariei si 8 puncte - Austriei.

"Va multumim tuturor pentru sustinere. Ne-am dorit sa va facem mandri si speram ca am reusit. Credeti in continuare in miracole si se vor implini", este mesajul publicat de Paula Seling si Ovi pe pagina de Facebook.

"Thank you Europe! See you next year in Austria! (Multumim, Europa. Ne vedem anul viitor in Austria, n.r.). Va multumim pentru voturi! Nu ne oprim aici!", au mai scris Paula Seling si Ovi pe pagina de Facebook.

Anterior, imediat dupa ce a cantat pe scena de la Copenhaga, Paula Seling a declarat pentru MEDIAFAX: "A fost ca si cum as fi cantat pentru ultima data... Am dat toata pasiunea de care sunt in stare, pentru toti romanii, pentru toata #TeamMiracle. Sper ca s-a simtit. De acum nu mai e in puterea noastra. Doamne ajuta!".

Citeste si:
Ponta: Socrul meu a avut mandat de interceptare totala in 2014
Ponta: Socrul meu a avut...

Paula Seling si Ovi au mai reprezentat Romania in 2010, cand, in finala care a avut loc la Oslo, au ocupat pozitia a treia.

37 de tari au participat la editia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, in finala de sambata au concurat 26 de tari: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, Romania, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franta, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elvetia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino si Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.