LifeStar 10 Mai 2014 14:00
Cinci celebritati feminine din SUA si Marea Britanie, intre care starleta Kim Kardashian si ducesa de Cambridge, Catherine.

Chipul femeii perfecte trebuie sa aiba ochii migdalati ai lui Kim Kardashian, parul stralucitor si impecabil coafat al ducesei de Cambridge, buzele fostei membre a trupei Pussycat Dolls Nicole Nicole Scherzinger, dantura actritei Michelle Keegan si tenul aramiu al protagonistei reality show-ului "The Only Way Is Essex" Lucy Mecklenburgh, potrivit rezultatelor sondajului Beautiful Britain din 2014, comandat de distribuitorul de produse cosmetice Salon Services, conform dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Astfel, femeia perfecta, care imbina trasaturi faciale diferite ale celebritatilor, are chipul oval, ochi migdalati si gene lungi, parul lung si ondulat in bucle usoare, un ten bronzat sau masliniu, buze senzuale si o dantura perfecta.

Conform sondajului, la care au participat peste 2.000 de experti din industria cosmetica si proprietari de saloane de infrumusetare, o cincime dintre femei considera ca parul ducesei de Cambridge, Catherine, este un standard pentru frumusetea parului, iar 17% dintre acestea doresc sa aiba aceeasi nuanta a tenului ca Lucy Mecklenburgh.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.