LifeStar 9 Mai 2014 15:56
Michael Douglas a vorbit intr-un interviu recent despre relatia cu sotia lui, Catherine Zeta-Jones, si a spus ca totul "merge minunat" in casnicia sa.

Cei doi actori s-au despartit in 2013, dupa 13 ani de casnicie, insa, potrivit presei americane, par sa se fi impacat si ar fi decis sa acorde casatoriei lor o a doua sansa.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au parut mai indragostiti ca niciodata cand au aparut pentru prima data impreuna in public, in aprilie, pe covorul rosu, la premiera unei piese de teatru ce a fost pusa in scena pe Broadway de bunul lor prieten regizorul Steven Soderbergh. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea "Entertainment Tonight", Michael Douglas a spus ca atat el, cat si sotia sa se concentreaza pe "repararea" relatiei lor.

"Cred ca toti oamenii lucreaza intotdeauna, zi de zi, la bunul mers al relatiilor lor. Insa noi sunt bine acum. Suntem foarte apropiati si totul merge minunat intre noi", a declarat starul hollywoodian.

"Uneori, facem eforturi mai mari pentru oamenii care ne sunt straini decat pentru oamenii care ne sunt apropiati si trebuie sa iti amintesti ca trebuie sa apreciezi oamenii care iti sunt aproape", a adaugat Michael Douglas.

Inainte de despartirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui "cancer la gat", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara. Michael Douglas a declarat ulterior ca a mintit in legatura cu diagnosticul de cancer la gat, actorul american urmand de fapt un tratament impotriva cancerului la limba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.