LifeStar 8 Mai 2014 17:29
Tom Cruise va fi prezent in aceeasi zi la Londra, Paris si New York pentru a asista, pe 28 mai, la trei premiere consecutive ale celui mai recent film al sau, "Edge of Tomorrow".

Starul hollywoodian si colegii sai de distributie vor participa, pe 28 mai, la o veritabila cursa contra contrometru si vor fi prezenti in trei tari intr-un interval de 24 de ore. Evenimentul va debuta la Londra, la ora locala 07.00, si se va incheia la New York, cu o proiectie programata la ora locala 23.59.

Actiunea filmului "Edge of Tomorrow", regizat de Doug Liman, este plasata intr-un viitor apropiat, cand Pamantul este atacat de o rasa extraterestra, iar personajul William Cage, interpretat de Tom Cruise, primeste o misiune aproape sinucigasa.

Ucis in doar cateva minute dupa ce intra in lupta, William Cage este prins intr-un fel de bucla a timpului, care il obliga sa retraiasca aceeasi batalie brutala, insa, cu fiecare lupta, el devine tot mai curajos si mai abil, capabil sa isi infrunte adversarii invadatori, alaturi de o luptatoare din Fortele speciale americane, Rita Vrataski, interpretata de Emily Blunt.

Christopher McQuarrie, Jez Butterworth si John-Henry Butterworth au scris scenariul acestui film, care are la baza romanul "All You Need is Kill", de Hiroshi Sakurazaka.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.