LifeStar 8 Mai 2014 11:18
Bruce Willis a devenit tata pentru a cincea oara, dupa ce sotia lui, actrita Emma Heming, a nascut, luni, la Los Angeles, o fetita, care a primit numele de Evelyn Penn.

Bruce Willis si Emma Heming, colega lui de distributie din filmul "Greu de pensionat 2/ Red 2", cu care s-a casatorit in 2009, mai au impreuna o fetita in varsta de doi ani, Mabel.

Evelyn Penn este al cincilea copil al actorului, care mai are trei fiice cu actrita Demi Moore, cu care a fost casatorit intre anii 1987 si 2000: Rumer, in varsta de 25 de ani, Scout, in varsta de 22 de ani, si Tallulah, in varsta de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.