LifeStar 7 Mai 2014 18:23
Britney Spears a fost data in judecata dupa ce a fracturat nasul unei dansatoare, din greseala, in timpul unor repetitii ce au avut loc in vara anului 2013.

Incidentul a avut loc in timp ce artista in varsta de 32 de ani filma videoclipul piesei sale "Work Bitch", pe 19 august, in Woodland Hills, California.

Dansatoarea Dawn Noel a depus luni o plangere in instanta, in care afirma ca din cauza acelui accident a fost nevoita sa se opereze, avand fractura de piramida nazala, si ca a trebuit sa isi plateasca singura cheltuielile medicale, desi managerii cantaretei Britney Spears i-au promis ca artista ii va achita toate facturile, relateaza TMZ.com.

Dawn Noel spune ca invatase deja coregrafia alaturi de ceilalti dansatori cu cateva ore inainte ca Britney Spears sa soseasca pe platoul de filmare, dar, atunci cand artista s-a prezentat pe platou, era "ravasita si intr-o stare de confuzie".

Britney a intampinat mari dificultati in executarea miscarilor de dans si, atunci cand a facut o pirueta, s-a dezechilibrat si a lovit-o foarte tare pe Dawn peste fata cu unul dintre brate, scrie MEDIAFAX.

Potrivit dansatoarei, forta impactului a fost atat de mare, incat toata lumea din platou a auzit sunetul produs de o fractura osoasa. Ea mai spune ca vedeta americana si-a cerut scuze, formal, dupa care a continuat repetitia. Dawn a suportat durerea doar 30 de minute, iar apoi s-a prezentat la medic. Ea a fost diagnosticata cu fractura de piramida nazala si a avut nevoie de o operatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.