LifeStar 7 Mai 2014 12:42
Cantareata Mariah Carey se afla pe punctul de a pune capat casniciei sale cu rapperul si prezentatorul TV Nick Cannon, potrivit presei internationale, care citeaza surse din anturajul vedetei americane.

Mariah Carey si Nick Cannon, prezentatorul emisiunii "America's Got Talent", s-au casatorit in aprilie 2008, insa, potrivit presei americane, casnicia celor doua vedete se confrunta cu probleme serioase in ultima vreme.

Presa americana a mers pana acolo incat a anuntat ca Mariah Carey, in varsta de 44 de ani, se gandeste serios la posibilitatea de a divorta de Nick Cannon, in varsta de 33 de ani.

"Mariah ar putea sa se desparta de el chiar acum. Insa este ingrijorata din cauza faptului ca el ar putea sa obtina o parte importanta din averea ei de 515 milioane de dolari", a declarat o sursa pentru editia americana a revistei OK!, in timp ce o alta sursa spune ca nici Nick Cannon nu mai este fericit in aceasta casnicie, potrivit MEDIAFAX.

"Nick s-a simtit inselat atunci cand a aflat ca Mariah este pregatita sa il paraseasca. Ei au un contract prenuptial, dar, dupa ce Nick va spune partea lui de poveste, Mariah va ajunge cel mai probabil la o intelegere financiara cu el si va intelege ca mariajul ei, atat de frumos in trecut, s-a evaporat", a adaugat o alta sursa.

Se presupune ca problemele in casnicia celor doua vedete au aparut dupa ce Nick Cannon a lansat controversatul sau album "White People Party Music", pe 1 aprilie.

In timp ce isi promova acest LP, intr-un interviu acordat postului de radio Power 106, Nick Cannon a spus ca a intretinut raporturi sexuale cu Kim Kardashian si a dezvaluit o serie de detalii intime despre viata lui sexuala cu Mariah Carey. Cantareata s-a declarat "dezgustata" de acele declaratii facute de sotul ei.

"Nick adora sa faca pe prostul cu Mariah, dar ea uraste acest lucru", a spus o sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.