LifeStar 4 Mai 2014 12:15
Actorul american Stephen Baldwin a fost arestat, vineri, la New York, unde isi conducea automobilul avand permisul suspendat.

Starul american in varsta de 47 de ani isi conducea automobilul prin cartierul Sugar Hill si a fost arestat vineri dimineata, potrivit site-ului TMZ.com. Surse din politie au declarat pentru TMZ.com ca Baldwin avea permisul suspendat.

Stephen Baldwin a mai fost arestat pentru conducerea masinii avand permisul suspendat in august 2012. Atunci, actorul a fost oprit de un politist de la brigada de circulatie dupa ce a efectuat o intoarcere nepermisa, pe o strada din cartierul Harlem.

Pe de alta parte, in martie 2013, Stephen Baldwin a reusit sa evite inchisoarea, dupa ce a ajuns la o intelegere cu procuratura americana, in cadrul unui proces in care a recunoscut ca se face vinovat de evaziune fiscala, dupa cum informa la momentul respectiv contactmusic.com.

Starul american a fost arestat la New York in decembrie 2012, fiind acuzat ca datoreaza fiscului american (Internal Revenue Service/ IRS) suma de 350.000 de dolari, reprezentand taxe si impozite neachitate, aferente anilor 2008, 2009 si 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.