LifeStar 3 Mai 2014 15:35
Angelina Jolie si partenerul ei de viata, Brad Pitt, vor aparea din nou impreuna pe marele ecran, intr-o pelicula care ar urma sa aiba la baza un scenariu scris chiar de celebra actrita.

Daca se va concretiza acest proiect, va fi pentru prima data in ultimii aproape zece ani cand Brad Pitt si Angelina Jolie vor aparea impreuna pe marele ecran.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Acum, celebrul cuplu planuieste o noua aparitie intr-o pelicula care ar urma sa aiba la baza un scenariu scris chiar de Angelina Jolie, potrivit deadline.com.

Conform aceleiasi surse, proiectul este inca in stadiu de discutii, nefiind stabilita toata distributia noii pelicule.

In filmul "Mr & Mrs Smith" (2005), cu Brad Pitt si Angelina Jolie, John si Jane Smith formeaza un cuplu banal, care traieste intr-o suburbie si are o viata obisnuita. Insa domnul si doamna Smith sunt de fapt niste asasini platiti foarte buni, care lucreaza pentru organizatii concurente. Intr-o zi, cei doi afla ca au fost angajati sa se ucida intre ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.