LifeStar 3 Mai 2014 10:59
Actorii John Malkovich, Rhys Ifans si Diego Luna vor juca intr-un film despre viata si cariera literara a poetului galez Dylan Thomas.

Actorul Rhys Ifans va interpreta rolul principal in aceasta drama independenta, intitulata "Dominion", in distributia careia se vor afla si actorii John Malkovich si Diego Luna.

Filmul va fi regizat de Steven Bernstein pe baza unui scenariu propriu. Filmarile vor debuta la sfarsitul lunii mai.

Pelicula se va concentra pe evenimentele din ultimele zile de viata ale poetului Dylan Thomas, care a murit prematur, la varsta de 39 de ani, in 1953, la New York, dupa numeroase "vizite" facute la White Horse Tavern din Greenwich Village.

Din distributia filmului vor mai face parte Zosia Mamet, Tony Hale si Phil Ettinger.

Dylan Marlais Thomas (27 octombrie 1914 - 9 noiembrie 1953) este considerat unul dintre cei mai importanti poeti galezi din secolul al XX-lea Scriitorul a dobandit un nivel ridicat de popularitate inca din timpul vietii si a continuat sa fie apreciat si dupa moarte gratie textelor sale originale. In ultimii ani de viata si-a dobandit reputatia - pe care a incurajat-o el insusi - de "poet scandalagiu, betiv si damnat".

Apreciat pentru utilizarea originala, ritmata si ingenioasa a cuvintelor si a expresiilor cu un puternic impact vizual, statutul lui Dylan Thomas de poet modern talentat a fost indelung dezbatut, insa aceste polemici nu i-au stirbit popularitatea in randul publicului larg, care a considerat intotdeauna ca opera sa este accesibila.

Actorul Rhys Ifans, nascut in Tara Galilor, a jucat recent in filme precul "Anonymous", "The Five-Year Engagement" si "The Amazing Spider-Man".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.