LifeStar 1 Mai 2014 13:30
Un bilet descoperit in portofelul rockerului Kurt Cobain, ce contine un text rautacios la adresa sotiei sale, Courtney Love, a fost publicat recent de politia din Seattle.

Politistii americani au descoperit acest bilet in timp ce investigau circumstantele in care Kurt Cobain a murit in urma cu 20 de ani, insa l-au publicat abia in urma cu cateva zile, informeaza contactmusic.com.

Biletul sugereaza faptul ca rockerul american si sotia sa se certasera de curand, insa nu se stie deocamdata daca solistul trupei Nirvana i-a prezentat lui Courtney Love acel bilet.

"Kurt Cobain, o iei in casatorie pe Courtney Michelle Love drept sotie legala si distrusa. Chiar daca ea este o catea cu acnee, care iti cheltuie toti banii pe droguri si preacurveste...", se afirma in acel bilet.

Biletul, scris pe o bucata de hartie provenind dintr-un hotel din San Francisco, are un ton complet diferit de cel scris de Kurt Cobain cu putin timp inainte de a se sinucide, in care spunea ca Love era "o zeita de nevasta" care "transpira ambitie si empatie".

O reanalizare recenta a cazului i-a determinat pe anchetatorii americani sa ajunga la concluzia ca rezultatul anchetei initiale, potrivit caruia moartea lui Kurt Cobain a fost de fapt o sinucidere, era unul corect. Rockerul s-a sinucis impuscandu-se, dupa ce luase in prealabil o doza letala de heroina, in 1994, la varsta de 27 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.