James Kottak, tobosarul trupei germane Scorpions, a fost condamnat la o luna de inchisoare in Dubai pentru comportament ofensator.

James Kottak, care este cetatean american, a fost condamnat pentru insulte aduse religiei islamice, dupa ce a ridicat degetul mijlociu in public, in timp ce se afla sub influenta alcoolului.

Muzicianul, in varsta de 51 de ani, a recunoscut ca a consumat alcool, insa a negat celelalte acuzatii ce i-au fost aduse.

Incidentul s-a produs pe aeroportul din Dubai, pe 3 aprilie, atunci cand trupa Scorpions se afla in drum spre Bahrain, unde urma sa sustina un concert.

James Kottak a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice in culoarul de tranzit spre avion, informeaza cotidianul National.

Potrivit acuzatiilor formulate in justitie, rockerul a inceput sa profereze injurii si sa vorbeasca despre "musulmanii care sunt needucati", ridicand apoi in aer degetul mijlociu.

Martorii prezenti la fata locului spun ca l-au auzit pe James Kottak spunand pe un ton ridicat ca nu va calatori in acelasi avion cu un grup de pasageri din Pakistan si Afganistan.

Negand aceste acuzatii, rockerul, citat de Gulf News, a spus: "Nu am injurat islamul si nici pe musulmani. Nu as face niciodata asa ceva, chiar daca as fi beat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.