Cameron Diaz asteapta cu nerabdare sa fie babysitter pentru cele doua fetite ale actritei Drew Barrymore, fosta ei colega de distributie din franciza "Ingerii lui Charlie", de care o leaga o veche prietenie.

Pe 22 aprilie, Drew Barrymore a devenit mama a doua oara, dupa ce a dat nastere unei fetite, care a primit numele de Frankie, iar Cameron Diaz a declarat recent ca isi va vizita prietena si pe cele doua fiice ale sale - Olive, in varsta de un an si sapte luni, si Frankie -, la sfarsitul saptamanii.

"Nu am vazut-o inca (pe Frankie, n.r.), dar am de gand sa fac acest lucru in weekend. Drew se descurca de minune. Bineinteles ca voi fi babysitter, doar sunt matusa", a spus Cameron Diaz pentru revista People.

Pe de alta parte, Drew Barrymore a spus, inainte de nasterea lui Frankie, ca prefera sa aiba grija de copii impreuna cu sotul ei, consultantul in arta Will Kopelman, fara babysitter, deoarece adora sa petreaca weekendurile impreuna, in familie.

"Imi place sa fiu mama (...) Petrecem fiecare weekend impreuna si nu avem baby-sitter. Suntem doar noi. Abia astept sa vad cum o sa mearga si cu cel de-al doilea copil!", a spus Drew Barrymore la momentul respectiv.

Actrita, in varsta de 39 de ani, s-a casatorit cu Will Kopelman, in varsta de 36 de ani, in iunie 2012, la resedinta sa din Montecito.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.