Actrita americana Sally Field, castigatoare a doua premii Oscar, va fi recompensata cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, intr-o ceremonie care va avea loc pe 5 mai.

In varsta de 67 de ani, actrita americana va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in filmul "Uimitorul Om-Paianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2", in care o interpreteaza pe matusa personajului principal, Peter Parker.

Acest lungmetraj va avea premiera mondiala pe 2 mai, inclusiv in cinematografele din Romania.

"Suntem incantati sa adaugam numele uneia dintre actritele cele mai apreciate de la Hollywood din toate timpurile pe bulevardul nostru", a spus Ana Martinez, producatorul ceremoniilor de pe Walk of Fame. "Fanii din lumea intreaga asteptau cu nerabdare de multa vreme dezvelirea acestei stele", a mai spus aceasta.

Sally Margaret Field, nascuta pe 6 noiembrie 1946, este o actrita americana, cantareata, producatoare, regizoare si scenarista. In fiecare deceniu din cariera ei impresionanta, Sally Field s-a remarcat in numeroase productii cinematografice si de televiziune, precum "Gidget", "The Flying Nun", "Sybil", "Smokey si Bandit/ Smokey and the Bandit", "Norma Rae", "Locuri in inima/ Places in the Heart", "Magnolii de otel/ Steel Magnolias", "Numai cu fiica mea/ Not Without My Daughter", "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit / Mrs. Doubfire", "Forrest Gump" si filmele din franciza "The Amazing Spider-Man".

Actrita americana a castigat doua premii Oscar cu rolurile din filmele "Norma Rae" si "Places in the Heart", doua Globuri de Aur pentru aceleasi roluri si a primit trei premii Primetime Emmy cu rolurile din serialele de televiziune "Sybil", "E.R." si "Brothers & Sisters". Sally Field a fost recompensata si de Sindicatul actorilor americani si a castigat un premiu de interpretare la Festivalul de la Cannes alaturi de colegii ei din distributia filmului "Norma Rae".

In 2013, interpretarea personajului Mary Todd Lincoln din filmul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, i-a adus acesteia nominalizari la premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar la galele Oscar, Globul de Aur, BAFTA si Sindicatului actorilor americani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.