Pharrell Williams va publica, joi, o carte digitala, la scurt timp dupa ce a lansat videoclipul celui mai recent single al sau, intitulat "Marilyn Monroe", a anuntat artistul pe platforma Twitter

"Sunt fericit ("happy" - aluzie la hitul sau cu acelasi titlu, n.r.), tocmai am terminat noua carte. O puteti citi numai online. Voi da linkul joi, pe Twitter. Sper sa va placa", a scris cantaretul pe aceasta platforma de microblogging, fara sa ofere alte detalii.

In afara de acest proiect, cantaretul, in varsta de 41 de ani, a mai publicat in octombrie 2013 volumul autobiografic "Pharrell: Places and Spaces I've Been", la editura Rizzoli din New York.

Pharrell Williams este producator, interpret si compozitor si a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat si prin colaborarile sale cu alti artisti celebri, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk si Robin Thicke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.