Jodie Foster s-a casatorit cu partenera sa de viata, fotografa Alexandra Hedison, a anuntat, miercuri, un purtator de cuvant al actritei americane.

Potrivit televiziunii E! News, cele doua s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute.

Actrita si regizoarea Jodie Foster, in varsta de 51 de ani, celebra pentru discretia cu care isi inconjoara viata privata, a vorbit prima data public despre faptul ca este gay in discursul de acceptare a trofeului pentru intreaga cariera de la cea de-a 70-a editie a galei Globul de Aur, care a avut loc anul trecut, transmite MEDIAFAX.

Atunci, Jodie Foster a starnit valva, lacrimi, dar si rasete cu discursul sau emotionant, punctat de umor. Actrita a surprins audienta cand a vorbit despre faptul ca este gay si despre cei doi fii ai sai, Charles, in varsta de 15 ani, si Kit, in varsta de 12 ani, foarte rar vazuti in public.

"In timp ce ma aflu aici si ma confesez, cred ca simt o nevoie acuta sa spun ceva ce nu am fost cu adevarat vreodata capabila sa spun in public", a spus atunci zambind Jodie Foster. "Este o declaratie care ma face putin nervoasa - dar poate nu atat de nervoasa pe cat este purtatorul meu de cuvant acum. O sa spun public - tare si mandra", a declarat Foster, adaugand "Sunt celibatara".

"Acesta nu va fi un mare discurs de dezvaluire a orientarii mele sexuale, pentru ca am facut-o deja acum o mie de ani, in epoca de piatra - in acele zile foarte neobisnuite cand o fata sensibila marturisea acest lucru prietenilor de incredere si familiei si colegilor si apoi, treptat, mandra, tuturor celor care o cunosteau... Dar acum, se pare, mi se spune ca toate vedetele trebuie sa faca publice detalii din viata privata si sa le marcheze printr-o conferita de presa, un parfum si un reality show in prime time", a mai spus actrita.

Jodie Foster i-a multumit apoi "fostei sale iubite, dar suflet pereche in viata (...) cea mai iubita buna prietena de 20 de ani", Cydney Bernard.

"Iti multumesc, Cyd. Sunt atat de mandra de familia noastra moderna, de uimitorii nostri fii, Charlie si Kit, care sunt motivul meu de a trai si de a evolua", a spus actrita, sub privirile mandre ale copiilor ei, care se aflau in public.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...

Foster si Bernard s-au cunoscut in timpul filmarilor la "Sommersby", in 1993, si s-au despartit in 2008, dar i-au crescut in continuare impreuna pe cei doi copii nascuti de actrita, Charles si Kit. Desi a dat nastere fiilor sai, Foster nu a dezvaluit niciodata identitatea tatalui/ tatilor acestora. Unul dintre zvonurile care circula la Hollywood este ca tatal este un vechi coleg de universitate care este, de asemenea, gay. Detaliile despre actuala relatie a lui Jodie Foster, cea cu Alexandra Hedison, nu sunt cunoscute.

Alexandra Hedison, in varsta de 44 de ani, care a avut o relatie cu realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, din 2001 pana in 2004, este fotografa si actrita. Cel mai recent, ea a jucat in serialul produs de Showtime "The L Word".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.