Formatia Manu Chao, care isi gaseste inspiratia in cultura stradala a diferitelor tari si nationalitati, va concerta pe 25 iunie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, in cadrul Festivalului Plai, informeaza organizatorii evenimentului.

Muzica multiculturala a celor de la Manu Chao este un amalgam de reggae, punk, ska, sunete descoperite si ritmuri din jurul lumii, membrii formatiei cantand in engleza, spaniola, franceza, italiana si alte limbi pe care le imbina cateodata in aceeasi piesa.

Manu Chao a lansat primul sau album solo, intitulat "Clandestino", in 1988, iar acesta a devenit un succes international rasunator. Cel de-al doilea album al lui Manu Chao, realizat impreuna cu Radio Bemba Sound System, "Próxima Estación: Esperanza", a fost lansat in 2001 si s-a bucurat de un succes rasunator. Au urmat "Sibérie m'était Contéee", primul album cantat doar in limba franceza, si "La Radiolina", al carui hit "Rainin' In Paradize" a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

Biletele pentru concertul formatiei Manu Chao La Ventura costa 75 de lei si pot fi cumparate din reteaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/manu-chao-la-ventura-timisoara-muzeul-satului-banatean-360091/event.html/ casieriile Eventim) si din cea a magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone. Numarul locurilor este limitat la 5.000.

Editia de anul acesta a Festivalului Plai are loc in perioada 12 - 14 septembrie, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.