Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte al Statelor Unite Bill Clinton si a lui Hillary Clinton, este insarcinata cu primul ei copil, a anuntat aceasta joi, la un eveniment care a avut loc la New York.

Chelsea Clinton, care este casatorita cu omul de afaceri Marc Mezvinsky, a spus ca nasterea va avea loc "la sfarsitul anului".

"Sper ca voi fi o mama la fel de buna pentru copilul meu si, sper eu, pentru copiii mei, ca si mama mea", a spus Chelsea la prima intalnire cu tinere din Statele Unite, in programul "No Ceilings Conversation", eveniment gazduit de aceasta, alaturi de Hillary Clinton, si transmis live pe internet.

Chelsea Clinton, in varsta de 34 de ani, si Marc Mezvinsky, cu doi ani mai mare decat ea, s-au cunoscut in adolescenta, intr-o tabara organizata de partidul democrat. Amandoi au studiat la Universitatea Stanford si s-au casatorit in vara anului 2010.

In 2011, Chelsea Clinton a devenit jurnalist corespondent pentru NBC News. De asemenea, anul trecut, ea a declarat ca nu mai exclude posibilitatea de a pasi, intr-o zi, pe urmele parintilor sai, care formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri politice din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.