Trupa Zdob si Zdub sarbatoreste 20 de ani de la lansare, printr-un concert pe care il va sustine pe 8 mai, in Hard Rock Café din Bucuresti

Conform sursei citate, dupa concertul sold out din ianuarie si datorita cererii mari de bilete, Zdob si Zdub revine la Hard Rock Cafe la cererea publicului, pe 8 mai, de la ora 21.30.

Infiintata in urma cu 20 de ani, trupa Zdob si Zdub are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale, precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly si Garbage, transmite MEDIAFAX.

Cel mai recent album al trupei, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Pentru concertul din 8 mai, biletele s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in reteaua de magazine Uman din toata tara si la Hard Rock Café, la preturile de 80 de lei (VIP, cu loc la masa) si 60 de lei (acces general, fara loc la masa, in fata scenei).

Biletele "cu loc in picioare" se pot gasi si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, dar si pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in toate punctele clasice de vanzare de bilete din tara (Diverta, Germanos, magazinele Vodafone si Orange, magazinul Muzica etc.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.