Actorul american Johnny Depp intentioneaza sa reformeze fosta sa trupa rock, The Kids, in urma incurajarilor primite de la noua lui logodnica, actrita Amber Heard.

Starul hollywoodian, in varsta de 50 de ani, planuieste sa faca o pauza in cariera cinematografica si sa reinfiinteze trupa The Kids, alaturi de care nu a mai cantat de peste 30 de ani.

"Este ceva ce isi dorea sa faca de ceva vreme. E un rocker frustrat si, desi are mare succes ca actor, tot isi doreste sa reuseasca si in muzica", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Starul francizei "Piratii din Caraibe" a fost incurajat in acest proiect muzical de noua sa logodnica, Amber Heard, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor pentru "The Rum Diary" din 2011. Amber i-a spus ca ar trebui sa incerce sa isi recastige pozitia de chitarist principal in trupa sa rock.

"Aceasta este sansa lui de a-si trai visul si de a vedea cum ar fi putut sa fie viata lui. Insa e ingrijorat din cauza faptului ca expertii si criticii muzicali ar putea sa fie aspri cu el", a adaugat aceeasi sursa.

Trupa The Kids a decis sa se destrame in 1984, dupa ce s-a mutat din Florida la Los Angeles, in momentul in care Johnny Depp a primit un rol in filmul "A Nightmare on Elm Street".

"Fiecare dintre ei a mai cantat (cu alti muzicieni, n.r.) de atunci, insa au trecut 30 de ani de cand trupa s-a destramat oficial. Johnny crede ca este o sansa perfecta pentru a pleca in turneu si, poate, chiar sa inregistreze un album. Trupa si-a schimbat numele in Six Gun Method inainte de destramare si, probabil, va purta acest nume daca se va reuni", a spus aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.