"Mad Man", un serial TV recompensat cu numeroase premii prestigioase, care a facut ca tigaretele si coafurile din anii '60 sa fie din nou in voga, isi incepe, duminica, lungul periplu al celui de-al saptelea sezon al sau, care va fi si ultimul, pe postul AMC din Statele Unite.

14 episoade, difuzate in doua calupuri de cate sapte, vor fi difuzate pana la sfarsitul lui iunie 2015, pentru a pune punct final aventurilor sentimentale si profesionale ale angajatilor unei agentii de publicitate din New York, coordonati de seducatorul si misteriosul Don Draper, un personaj interpretat de actorul Jon Hamm.

Creatorul serialului, Matthew Weiner, celebru pentru faptul ca dezvaluie foarte putine lucruri despre intrigile viitoare din aceasta productie, a declarat intr-un interviu publicat pe site-ul postului AMC ca acest ultim sezon "va vorbi despre lumea materiala si imateriala".

"Serialul va prezenta lucruri lumesti, precum ambitia, succesul, banii, timpul, dintr-o anumita perspectiva si, prin contrast, lucrurile care nu se vad, precum viata spirituala, interioara. Cand nevoile materiale sunt satisfacute (...), ce mai ramane?", a adaugat el.

Din iulie 2007, "Mad Men" prezinta in fiecare an viata de zi cu zi din agentia de publicitate Sterling Cooper, unde se intrepatrund, odata cu evenimente marcante din istoria Statelor Unite, destinele lui Peggy Olson (Elisabeth Moss), Joan Harris (Christina Hendricks), Roger Sterling (John Slattery) si Pete Campbell (Vincent Kartheiser), printre altii.

"Mad Men", care a castigat zeci de premii, a obtinut mai ales prestigiosul Emmy pentru cel mai bun serial-drama cu fiecare dintre primele sale patru sezoane, fiind nominalizat la acelasi premiu si cu celelalte sezoane.

"Mad Men" a fost aclamat in special pentru reconstituirea istorica a unei epoci si pentru frumusetea costumelor sale care reflecta stilul vestimentar al acelor vremuri, considerat sic si impecabil, ca si prezentarea cutumelor de atunci - fumatul si consumul de alcool in cantitati mari.

Citeste si:
Povestea zilelor săptămânii. Caracteristica fiecărei zile a săptămânii
Povestea zilelor săptămânii....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.