A doua fiica a muzicianului Bob Geldof si a regretatei Paula Yates, prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la 25 de ani.

"Suntem extrem de indurerati", a declarat tatal sau, confirmand decesul vedetei. "Era cea mai rebela, cea mai amuzanta, mai inteligenta si cea mai buna dintre noi toti", a mai spus acesta, citat de MEDIAFAX.

Reprezentanti ai politiei, care au fost chemati la o adresa din Kent luni, in jurul pranzului, au declarat ca decesul vedetei este, in prezent, tratat ca "inexplicabil si subit".

Peaches Geldof avea 11 ani cand mama sa a murit. Nascuta in 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a inceput o cariera in media la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie pentru revista Elle.

A parasit casa parinteasca la varsta de 16 ani si a continuat sa lucreze pentru The Telegraph si The Guardian, dar si pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisa pe ITV2.

De asemenea, ea a lucrat ca model si, saptamana trecuta, a participat la lansarea liniei vestimentare F&F a celor de la Tesco, in Londra.

Prezentatoarea TV era casatorita cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala si Phaedra.

"Scumpa mea sotie Peaches era adorata de mine si de cei doi baieti ai ei", a spus Cohen, intr-o declaratie. "O vom iubi pentru totdeauna", a mai afirmat acesta.

Mama jurnalistei, prezentatoarea TV Paula Yates, a murit din cauza unei supradoze de droguri in septembrie 2000, dupa ce s-a despartit de Bob Geldof si a inceput o relatie cu solistul INXS, Michael Hutchence. Hutchence a murit, la randul sau, in 1997.

Intr-un interviu acordat, in 2012, publicatiei Elle, Peaches a declarat ca nu si-a revenit multi ani dupa moartea mamei sale. "Imi aduc aminte de ziua in care mama mea a murit si imi este destul de greu sa vorbesc despre asta. Am mers la scoala a doua zi, pentru ca mentalitatea tatalui meu era 'pastreaza-ti calmul si mergi inainte'", a declarat aceasta.

Citeste si:
Verificări la sânge după tragedia din Cariera Jilț. Ministrul...
Verificări la sânge după...

"Asadar, toti am mers la scoala si am incercat sa ne comportam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar se intamplase. Nu am plans la inmormantare. (...) Nu am plans-o pe mama pana pe la vreo 16 ani", a mai afirmat vedeta TV.

Peaches Geldof a mai fost casatorita cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despartit in 2009, dupa sase luni de casnicie.

Ultimul ei mesaj pe Twitter, publicat duminica, prezinta o poza cu ea, copil fiind, in bratele mamei sale.

Intr-o declaratie de presa, politia din Kent a precizat: "Politia a fost chemata la ora 13.35, pe 7 aprilie 2014, la o adresa din apropierea Wrotham, in urma unui raport privind starea de sanatate unei femei". "O femeie de 25 de ani a fost declarata decedata de Serviciul de ambulanta South East Coast. Ofiterii de politie investigheaza pentru a stabili circumstantele decesului", se mai arata in declaratia politiei.

Citeste si:
Oana Lis, declarații neașteptate despre relația cu Viorel Lis....
Oana Lis, declarații...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.