Franciza cinematografica "Academia de Politie" va continua cu un nou film care va fi produs de compania New Line Cinema, informeaza hollywoodreporter.com.

Keegan-Michael Key si Jordan Peele, protagonistii unui renumit show TV de comedie, intitulat "Key & Peele", vor fi producatorii executivi ai proiectului.

Producatorul original al francizei "Academia de Politie", Paul Maslansky, va colabora la noul proiect cinematografic, care va continua aceasta serie de sapte filme de comedie despre un grup de studenti la Academia de politie americana, chemati in repetate randuri sa salveze orasul, scrie MEDIAFAX.

Primul film, lansat in 1984 de studiourile Warner Bros., l-a avut ca protagonist pe Steve Guttenberg, care a interpretat personajul Mahoney, liderul grupului de recruti. Cel mai recent film din serie s-a intitulat "Academia de Politie 7: Misiune la Moscova" si a fost lansat in 1994.

Franciza "Academia de Politie" a obtinut incasari totale de 242 milioane de dolari, iar pe baza ei au fost produse doua seriale TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.