Lungmetrajul "Puzzle", de Andrei Zinca, premiat in 2013 la New York City Independent Film Festival, va fi proiectat, pe 7 aprilie, la New York, informeaza Institutul Cultural Roman.

Filmul "Puzzle" a fost premiat la New York City Independent Film Festival 2013, pelicula fiind distinsa cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina in rol principal, obtinut de actritele Ioana Pavelescu si Tünde Skovran.

Potriivt MEDIAFAX, totodata, in cadrul festivalului, au fost acordate si premiile publicului, la aceasta categorie filmul primind inca trei distinctii: premiul pentru cel mai bun actor in rol masculin - Adrian Titieni si Dan Nutu -, premiul pentru scenariu - Andrei Zinca - si premiul pentru calitate narativa.

Regizorul Andrei Zinca a adus in fata camerei o echipa remarcabila formata din actorii Dan Nutu, Adrian Titieni, Ioana Pavelescu, Tünde Skovran, Catalina Mustata si Rodica Mandache. Imaginea filmului este semnata de Dan Alexandru, scenografia de Calin Papura, iar costumele au fost concepute de Oana Paunescu.

Filmul prezinta viata unui barbat de varsta mijlocie care, plictisit de mariajul sau, se arunca intr-o aventura cu o artista tanara si seducatoare, in timp ce un batran scriitor orb realizeaza imposibilul si isi regaseste iubirea de o viata.

Lungmetrajul va fi proiectat la The Producers Club din New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.