Trupa americana de thrash metal Testament va sustine un concert in premiera in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 12 august.

Cunoscuta ca una dintre cele mai populare formatii americane de metal, Testament s-a aflat printre primele trupe care au ajuns in "mainstream", odata cu lansarea discului "Big Four of Thrash".

Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson si varul sau, solistul Derrick Ramirez, in anul 1983, in San Francisco Bay Area, activand initial sub numele de Legacy.

Toate "ingredientele" care au facut ca trupa Testament sa exceleze vor fi prezente in show-ul de la Bucuresti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitara, acordurile ametitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit "ceasul atomic") si Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitatile sale remarcabile la bas.

Accesul publicului la concert va fi permis de la ora 18.00, iar show-ul va incepe la ora 19.30.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, dar si online, pe www.eventim.ro, la pretul de 92 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.