Sean Combs a revenit la numele de scena Puff Daddy si va lansa un nou album de studio care va ajunge in magazine in a doua jumatate a acestui an.

Cunoscutul rapper si producator american si-a schimbat de mai multe ori numele de scena in ultimii ani, dar pentru urmatorul sau proiect muzical a decis sa revina la Puff Daddy, numele pe care l-a folosit la inceputul carierei sale, in 1997.

Sean Combs, care in ultimii 10 ani a folosit numele P. Diddy si Diddy, a anuntat aceasta schimbare, luni.

Muzicianul a anuntat, totodata, ca urmatorul sau album de studio - al saselea din cariera - se va intitula "Mmm" si va fi lansat in a doua jumatate a acestui an. Precedentul material de studio al rapperului american s-a intitulat "Last Train to Paris" si a fost lansat in 2010.

Puff Daddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2013, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 580 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.